Handel med kunst på nettet - sådan gør du

Sikker betaling med 
kreditkort

Handel med kunst på nettet er nyt for mange. Men der er mange måder at gøre det på. Punkt 1 er, at de værker du ser repræsenteret på nettet ikke er en fuldstændig korrekt præsentation. Du skal være opmærksom på, at billedkvaliteten på nettet ikke lever op til virkeligheden 100%. Derfor bør du se værket i virkeligheden først, inden du tager den endelige beslutning.

To måder at se værket på:

- Kontakt mig for en fremvisning, hvis du har geografisk mulighed for det.

- Få værket hjem til gennemsyn.


Den sidste mulighed kan være forbundet med nogle omkostninger til forsendelse eller transport. Du skal også påregne at forudbetale værket inden da - og hvis du så fortryder, får du pengene tilbage.
   Du kan have værket til gennemsyn i 10 dage, inden det skal returneres. Normalt betaler jeg for leveringen af et værk, men hvis du returnerer, skal du selv afholde udgifter hertil for begge forsendelser.

 

Hvordan betaler du:

Hvis du ønsker at købe, skal du bruge kontaktformularen. Jeg skal selvfølgelig vide hvilket værk der er tale om. Hvis det er et værk, jeg selv formidler, får du oplyst et kontonummer, som du kan overføre betalingen til. Du kan også vælge at betale via PayPal, så kan du bruge dit kreditkort.
 

Klik på ikonet Buy Now og du sendes videre til mit registrerede batalingsmodul hos PayPal.Anfør beløb i feltet varepris og tryk på opdater.Klik på : Har du ikke en PayPal-konto og udfyld kortoplysninger.​

Du behøver ikke en PAYPAL-konto for at kunne betale med kredikkort.
Jeg sender dig en bekræftelse, så snart jeg har registreret din betaling.
Hvis det er et værk, jeg ikke selv formidler, fordi værket er i stald hos en af mine partnere, galleri eller udlejer, så skal du via linket på værksiden kontakte dem. Det er så deres forretningsgang, der gælder.
Er du i tvivl, så skal du bare kontakte mig. Brug formularen og hold dig ikke tilbage.
BEMÆRK: Foretag aldrig en indbetaling før vi har indgået en aftale om pris og levering.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now